Smslån direkt online

Smslån med betalningsanmärkning

Är det så att du behöver låna pengar snabbt via ett smslån och har en betalningsanmärkning? Idag är det vanligare att människor har en betalningsanmärkning än vad många kanske tror. Du kanske även har märkt att det då inte är helt lätt att få låna pengar. Vi kan hjälpa dig att hitta långivare som kan ge även dig med en ”prick i protokollet” en möjlighet att låna pengar snabbt och enkelt.

För dig med betalningsanmärkning rekommenderas att ansöka om lån från följande långivare:

Kredit365.se Expresskredit.se

Det finns naturligtvis mängder av olika anledningar till varför man har fått en anmärkning som att man förlorade sitt arbete och fick en mycket sämre inkomst genom din a-kassa eller liknande. Sjukdom kan också ställa till det ganska mycket, och oavsett vilken din situation är så går det faktiskt att få ett lån fast man har en betalningsanmärkning. Kraven är så klart högre och du måste många gånger också betala en högre ränta än vanligt. Alla kan råka ut för en tillfällig svacka i sin ekonomi och det beror på olika saker som att något man behöver går sönder eller så var inkomsten denna månad mycket lägre än vanligt.

Via uppställningen nedan kan du enkelt jämföra samtliga lån i vår jämförelse av snabblån:

Betyg Långivare Lånesumma Information Låna här
1
Mobillan.se
Mobillån
1.000 - 40.000 kr - Kontokredit eller mobillån.
- Besked direkt
Ansök här
2
Ferratum.se
Ferratum
1.000 - 30.000 kr - Ingen uppläggningsavgift.
- Pengar samma dag
Ansök här
3
Vivus l?n
Vivus
2.000 - 20.000 kr - Snabb Ansökan.
- Uppläggningsavgift 495 kr
Ansök här
4
Smslån Viaconto.se
Viaconto
1.000 - 50.000 kr - Smidigt och enkelt.
- Låna i 3 månader
Ansök nu
5
Nanokredit.se
NanoKredit
2.000 - 25.000 kr - Snabbt besked.
- Uppläggningsavgift 395 kr
Ansök här
6
Monetti.se
Monetti
2.000 - 20.000 kr - Inga dolda kostnader.
- Klara villkor
Ansök här
7
Risicum.se
Risicum
3.000 - 50.000 kr - Gratis Ansökan.
- Utbetalning under helg
Ansök här
8
Leasy.se
Leasy
10.000 - 25.000 kr - Individuell Ränta.
- Låna till vad du vill
Ansök här
9
Lånbutiken
Lånbutiken
25.000 - 50.000 kr - Ansök på 3 minuter.
- Utan dolda kostnader.
Ansök här
10
Kundfinans.se
Kundfinans
5.000 - 30.000 kr - Pengarna på kontot samma dag.
- Kredittagaren ska vara myndig
Ansök här
11
Kredit365.se
Kredit365
2.000 - 5.000 kr - Betalningsanmärkning? Prova här.
- Avgift från 459 kr
Ansök här
12
Expresskredit.se
Expresskredit
1.000 - 30.000 kr - För dig med betalningsanmärkning.
- Avgift från 437 kr
Ansök här

För att lösa sina tillfälliga ekonomiska bekymmer finns något som heter SMS-lån och du har kanske hört talas om det tidigare. Ett SMS lån är ett snabbt lån som man ansöker om enklast via internet, telefon eller via ett SMS. Det är en mindre summa pengar som lånas ut och det är också en väldigt kort typ av lån som läggs upp på 30, 45, 60 eller som max 90 dagar normalt. Du kan låna allt från några hundra till några tusenlappar och beloppen kan skilja sig mellan de olika långivarna. Att ta ett smslån med en betalningsanmärkning är relativt lätt om den har funnits under minst ett år. Det viktigaste av allt är att du inte har ett skuldsaldo kvar hos kronofogden, för att då oftast mycket svårt att få sin låneansökan godkänd.

Läs om hur du kan få smslån med betalningsanmärkning

Eftersom SMS lån såsom ett mikrolån eller andra typer av snabblån är till för att få pengar snabbt och även betalas tillbaka snabbt, så skall man aldrig låna mer än vad man behöver. Men om vi tänker oss att du behöver 2000 kr och nästa månad så är du säker på att du kan betala tillbaka denna summa så handlar det ungefär om 2400 kronor som skall betalas tillbaka.

Räntan och avgifterna är rätt så höga och vissa långivare är dyrare än andra, så att det lönar sig att kolla runt lite innan man ansöker. Att ansöka på nätet för att ta ett sms lån direkt är enklast eftersom du ser klart och tydligt hur mycket du skall betala tillbaka, och även under hur lång tid. På en summa på 2000 kronor så ligger troligen maxtiden på 45 dagar.

När du ansöker om ett sms lån med betalningsanmärkning online så skriver man endast in sina uppgifter som namn, adress och personnummer och väljer belopp, återbetalningstid. Godkänner villkoren för lånet och klickar på ansök och går din ansökan igenom utan bekymmer så har du pengarna på ditt konto inom några minuter, helt otroligt snabbt.

Smslån är bra när man behöver pengarna direkt och inte kan vänta, då ett vanligt typ av lån kan ta flera dagar eller också ibland flera veckor. Det är snabba pengar direkt in på ditt konto, enkelt och helt utan frågor!

Lån trots betalningsanmärkning?
Allt om lån för dig som har en betalningsanmärkning
Har du fått oförutsedda utgifter?